Lachende en professionele teams om het succes van uw promotie-acties op het terrein te garanderen.

stumphette

Een dynamische ploeg vol peps voor uw promotie-acties.

Omdat het succes van uw promotie-acties vooral afhankelijk is van het dynamisme van het team aanwezig op het terrein, selecteren wij de meest extroverte stewards en hostessen om het imago van uw merk te promoten.

“Het belangrijkste is de koopwaar, niet de klant”

Jean Grenier

Maak een succes van uw promotie-acties.

Uw wenst de lancering van een nieuw product, een nieuw gamma of een nieuw merk te promoten? Teams naar één of meerder winkels sturen, naar een winkelgalerij, naar verkooppunten van een keten of naar een reeks evenementen: onze ploegen staan tot uw dienst om uw actie te laten schitteren. Een professionele en meertalige service, glimlach inbegrepen!

Een team naar uw imago!

Véronique Vandamme, oprichtster van LikePeople

“Uiteraard worden onze promoboys en -girls met dezelfde nauwkeurigheid geselecteerd als onze onthaalstewards en -hostessen. Maar ik beperk me niet enkel tot het evalueren van hun voorkomen en hun talenkennis. Ik ga regelmatig het terrein op om de teams te observeren en hun sterke punten eruit te halen. Ik weet dus of ze extrovert zijn, ik ken diegenen die ervan houden met plezier en “naturel” naar de mensen toe te gaan.”

Meer weten? Een charmant topteam nodig voor uw promotie-acties?

Laten we samen uw project bespreken, en wij vinden het team dat u nodig heeft!
+32 475 41 74 53

Zij geven ons hun volste vertrouwen

Wij zijn trots de lange-termijn-relaties met onze klanten op te bouwen. Voor ons is elke nieuwe missie een gelegenheid om onze klanten te bevestigen dat ze er goed aan deden hun vertrouwen te hernieuwen. Waarom wordt u niet één van hen?

  • U begeleidt ons sinds meerdere jaren bij dit project en het is een waar genoegen en comfortabel uw team aan onze zijde te hebben gedurende het hele evenement, dat elk jaar opnieuw een ware challenge is. Wij wachten op de bevestiging van de data voor volgend jaar en sturen u een “save the date”, in de hoop dat u er opnieuw bij zal zijn! Ik sta erop u te danken voor uw aanwezigheid, stipt en met het goede humeur, met de capaciteit te improviseren en te ageren op onvoorziene omstandigheden. U heeft bijgedragen aan de voldoening en de bedankingen van onze klant.

    Zoute Grand Prix
  • Grote dank aan Beobank!!! De klant was bijzonder opgetogen, en wij dus ook. Hierbij onze dank aan jullie team.

    Tom Boon
    Tom Boon Beobank

Start typing and press Enter to search