Twee- en drietalige stewards en hostessen voor uw evenementen: conferenties, congressen, tentoonstellingen, trade shows, avonden, incentives,…

hotesse-acceuil

Onthaal evenementen: conferenties, congressen, tentoonstellingen, avonden, incentives,…

Gezien de eerste indruk te meest belangrijke is, worden onze stewards en hostessen nauwkeurig geselecteerd. Wij weten op welke manier het imago van uw merk te promoten, en het onthaal van uw genodigden ter harte te nemen van bij hun aankomst.

“Men kan kwaliteit niet definiëren. Men herkent haar onmiddellijk.”

Paul Bocuse

Maak van uw evenementen een uniek moment

U wenst een conferentie, congres, tentoonstelling of avond te organiseren. Dit is een investering voor uw merk, en een belangrijk moment voor u. Alles dient dus perfect te zijn, zodat uw genodigden een uitzonderlijk ervaring beleven.
Onze onthaalstewards en -hostessen brengen die kleine plus toets, die het verschil zal maken. Zij zijn er voor uw klanten van bij hun aankomst en begeleiden ze doorheen het hele evenement, tot het einde.

Onze onthaalstewards en -hostessen: polyvalente assistenten.

Onze onthaalstewards en hostessen kunnen alle missies met betrekking tot uw evenement volbrengen:

 • onthaal van de deelnemers, de sprekers en de VIP’s
 • begeleiders
 • vestiaire
 • zaaldienst
 • parking boys
 • mascottes
 • toegangscontrole
 • hulp bij op- en afbouw
 • ….

Un besoin particulier pour votre événement? N’hésitez pas à nous contacter, nous trouverons les “like” qu’il vous faut!
Une équipe d’hôtes et hôtesses d’accueil triée sur le volet

Een team van onthaalstewards en -hostessen, met zorg geselecteerd.

Véronique Vandamme, oprichtster van LikePeople

“Omdat de eerste indruk de belangrijkste is, selecteer ik onze stewards en hostessen met de grootste zorg. Om te beginnen, zijn het altijd jonge mensen met sterke waarden, een onberispelijk voorkomen, en vooral met respect tot het gegeven woord. Ik heb het merendeel van hen persoonlijk ontmoet, en heb zelf hun taalcapaciteiten getest: zij zijn minimum tweetalig, en een aantal van hen spreekt drie of vier talen. In een kosmopolitisch land als België, is dit een belangrijke troef. Ik ken ook hun karakter en sterke punten. Dit laat mij toe om dié “likes” te selecteren voor een evenement in functie van de rol die ze dienen te vervullen.”

Een speciale vraag voor uw evenement?

Aarzel niet ons te contacteren, wij vinden voor u de “likes” die u nodig heeft!
+32 475 41 74 53

Zij geven ons hun volste vertrouwen

Wij zijn trots de lange-termijn-relaties met onze klanten op te bouwen. Voor ons is elke nieuwe missie een gelegenheid om onze klanten te bevestigen dat ze er goed aan deden hun vertrouwen te hernieuwen. Waarom wordt u niet één van hen?

 • U begeleidt ons sinds meerdere jaren bij dit project en het is een waar genoegen en comfortabel uw team aan onze zijde te hebben gedurende het hele evenement, dat elk jaar opnieuw een ware challenge is. Wij wachten op de bevestiging van de data voor volgend jaar en sturen u een “save the date”, in de hoop dat u er opnieuw bij zal zijn! Ik sta erop u te danken voor uw aanwezigheid, stipt en met het goede humeur, met de capaciteit te improviseren en te ageren op onvoorziene omstandigheden. U heeft bijgedragen aan de voldoening en de bedankingen van onze klant.

  Zoute Grand Prix
 • Grote dank aan Beobank!!! De klant was bijzonder opgetogen, en wij dus ook. Hierbij onze dank aan jullie team.

  Tom Boon
  Tom Boon Beobank

Start typing and press Enter to search