Onthaal en meertalige bijstand in uw bedrijf

collaborateurs-temporaires

Tijdelijke nood aan een vast en professioneel team voor uw receptie, showroom, klantendesk, conferentie- of tentoonstellingsruimte?

Heeft uw bedrijf een stabiele ploeg nodig van hostessen en/of stewards om uw klanten en bezoekers te ontvangen? Heeft u nood aan competente en meertalige assistenten om de pieken op te vangen van uw klantendesk of andere? Wij selecteren en vormen jonge gekwalificeerde mensen, meertalig en beschikbaar waar en wanneer u ze nodig heeft!

“Kwaliteit is geen toeval. Kwaliteit is steeds het resultaat van een intelligente inspanning”

John Ruskin

Kwaliteitsvol onthaal voor uw bezoekers

Het eerste contact tussen uw bedrijf en uw bezoekers is een belangrijk moment. Of het nu gaat over de ontvangst in uw lokalen, of het onthaal van bezoekers, sprekers, of deelnemers aan conferenties, bezoekers voor uw showroom of tentoonstellingsruimten, wij brengen dé final touch die bezoekers zal overtuigen.

Onze stewards en hostessen voor onthaal:

Wij stellen een onthaalteam van stewards en hostessen samen volgens uw wensen: tweetalig, drietalig of nog meer, onze “people” zijn enthousiast, professioneel en hebben talent voor het leggen van contacten. Maar dat is niet alles! Wij leiden ze op zodat ze operationeel zijn van bij hun aankomst: onthaalprocedures, producten en diensten, informaticasystemen, alles is mogelijk.

 • Onthaal van de bezoekers, sprekers, klanten
 • Diensten voor klanten
 • Toegangscontrole, vestiaire, zaaldienst
 • Gidsen voor de bezoeken van uw tentoonstellingsruimte
 • ….

Een speciaal verzoek voor uw bedrijf? Aarzel niet ons te contacteren, wij stellen u onze service op maat voor!

Professionele en efficiënte teams.

Véronique Vandamme, oprichtster van LikePeople

“Onze stewards en hostessen zijn niet alleen vriendelijk en gedienstig. Zij kunnen ook belangrijke missies aan voor uw bedrijf. Sinds meerdere jaren versterken wij, wanneer nodig, het team “Lost Luggage” van Brussels Airport. De people die er regelmatig werken dienen uiteraard vlot meertalig te zijn, maar moeten ook de ongeruste en radeloze klanten op een empathische manier kunnen helpen. Wij leiden hen op voor het gebruik van het informaticasysteem, maar ook over de wetgeving van de bagage, die verschilt in functie van het land van oorsprong van de vlucht. Wij creëerden een ‘pool’ in dewelke Brussels Airport kan ‘vissen’ om haar teams te versterken tijdens pieken, en om in alle omstandigheden een optimale service te waarborgen”.

Nood aan een professioneel en meertalig team voor het onthaal en begeleiding van uw klanten?

Laten we samen uw project bespreken, en wij vinden het team dat u nodig heeft!
+32 475 41 74 53

Zij geven ons hun volste vertrouwen

Wij zijn trots de lange-termijn-relaties met onze klanten op te bouwen. Voor ons is elke nieuwe missie een gelegenheid om onze klanten te bevestigen dat ze er goed aan deden hun vertrouwen te hernieuwen. Waarom wordt u niet één van hen?

 • U begeleidt ons sinds meerdere jaren bij dit project en het is een waar genoegen en comfortabel uw team aan onze zijde te hebben gedurende het hele evenement, dat elk jaar opnieuw een ware challenge is. Wij wachten op de bevestiging van de data voor volgend jaar en sturen u een “save the date”, in de hoop dat u er opnieuw bij zal zijn! Ik sta erop u te danken voor uw aanwezigheid, stipt en met het goede humeur, met de capaciteit te improviseren en te ageren op onvoorziene omstandigheden. U heeft bijgedragen aan de voldoening en de bedankingen van onze klant.

  Zoute Grand Prix
 • Grote dank aan Beobank!!! De klant was bijzonder opgetogen, en wij dus ook. Hierbij onze dank aan jullie team.

  Tom Boon
  Tom Boon Beobank

Start typing and press Enter to search