“Personalisatie en oog voor detail zijn de sleutels tot succes.”

likepeople

Ons credo? De personalisatie!

De database van “Like” bevat ongeveer 1.000 profielen. Dit is geen toeval: wij limiteren opzettelijk de grootte van onze bestanden. Dit plafond blijft hoog genoeg om alle vragen van onze klanten te beantwoorden, maar is niet té groot zodat wij een diepgaand gesprek kunnen hebben met al onze “likes”. In de loop van dit gesprek, evalueren wij de talenkennis,  het vookomen, het karakter en de waarden van onze toekomstige medewerkers. Dit geeft de best mogelijke match tussen onze klanten en de “likes” die wij hen sturen. Wij begeven ons trouwens regelmatig op het terrein om ons ervan te verzekeren dat alles goed verloopt, maar ook om de sterke punten van elkeen te ontdekken er daarmee rekening te houden bij het toekennen van de missies.

“De grootsheid van een vak is eerst en vooral de mensen verenigen; de menselijke relaties, dat is een echte luxe”.

Antoine de Saint-Exupery

Medewerkers geselecteerd voor u.

Gezien het succes van uw evenementen ook afhankelijk is van het dynamisme van de aanwezige ploeg, selecteren wij stewards en hostessen die het imago van uw bedrijf het beste projecteren.
Wj kennen al onze “likes” perfect: bovenop hun talenkennis en kwalificaties, hebben wij ook een exact idee over hun persoonlijkheid, hun affiniteiten, en hun capaciteiten om pro-actief te reageren voor de verschillende types publiek. Zo komen we tot de “perfecte match” van onze “likes” en uw bedrijf.

Drie hoofdwaarden

Véronique Vandamme, oprichtster van LikePeople

“Onze “likes” dienen onvoorwaardelijk aan drie waarden te voldoen: het respect voor het engagement, het voorkomen en de stiptheid. Deze waarden behoren tot het DNA van onze teams, want ze zijn essentieel om de kwaliteit van de service te waarborgen die onze klanten verwachten. Zij laten ons toe om op lange termijn een vertrouwensrelatie met onze klanten op te bouwen. Voor mij is er niets meer motiverend dan onze klanten te zien terug komen, jaar na jaar, omdat zij de know-how en het professionalisme van onze “likes” weten te waarderen.”

Meer weten?

Laten we samen uw project bespreken, wij vinden het team dat u nodig heeft!
+32 475 41 74 53

Zij geven ons hun volste vertrouwen

Wij zijn trots de lange-termijn-relaties met onze klanten op te bouwen. Voor ons is elke nieuwe missie een gelegenheid om onze klanten te bevestigen dat ze er goed aan deden hun vertrouwen te hernieuwen. Waarom wordt u niet één van hen?

  • U begeleidt ons sinds meerdere jaren bij dit project en het is een waar genoegen en comfortabel uw team aan onze zijde te hebben gedurende het hele evenement, dat elk jaar opnieuw een ware challenge is. Wij wachten op de bevestiging van de data voor volgend jaar en sturen u een “save the date”, in de hoop dat u er opnieuw bij zal zijn! Ik sta erop u te danken voor uw aanwezigheid, stipt en met het goede humeur, met de capaciteit te improviseren en te ageren op onvoorziene omstandigheden. U heeft bijgedragen aan de voldoening en de bedankingen van onze klant.

    Zoute Grand Prix
  • Grote dank aan Beobank!!! De klant was bijzonder opgetogen, en wij dus ook. Hierbij onze dank aan jullie team.

    Tom Boon
    Tom Boon Beobank

Start typing and press Enter to search